Barnsovsäck

New product

Barnsovsäck av merinoull och bomull

More details

9 Items

699,00 kr VAT incl.

  • Blå

Add to wishlist

Data sheet

Material 100 % merinoull, bomull
Storlek Utfäld: 50 x 155 cm

More info

Barnsovsäck av merinoull och bomull
Jättesöt och praktisk barnsovsäck, utmärkt på promenaden såväl som innomhus.
Innerskiktet är tillverkat av 100 % merinoull, överskiktet består av bomull med elefantmönster. Sovsäcken sluts med en dragkedja.

Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt  nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner, vilka kan  orsaka trötthet och huvudvärk.
Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.
Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.

Reviews

Write a review

Barnsovsäck

Barnsovsäck

Barnsovsäck av merinoull och bomull

29 other products in the same category:

Download