Barnsovsäck

New product

Barnsovsäck av merinoull

More details

6 Items

545,00 kr VAT incl.

  • Beige
  • Björn mönstrad
  • Får mönstrad

Add to wishlist

Data sheet

Material 100 % merinoull

More info

Barnsovsäck av merinoull, funktionell, ger värme och gynnar en hälsosam sömn under t ex promenaden, 75 cm lång från ärmen 

Denna funktionella sovsäck i päronform med ärmar och luva rekommenderas för  utom- och inomhusbruk. Garanterar värmen under vintertid samt skyddar mot överhettning under sommaren. Dragkedjan underlättar hanteringen av barnet.
Ett utomordentligt alternativ som täcke för orolig sömn, för i denna sovsäck sparkar inte barnet av sig. Lätthanterligt vid blöjbyte eller att ta ut eller lägga in barnet.
Matrial av högsta kvalite - impregnerat, mönstrat nylon, vaddstickat med högkvalitativt tumbler meroinoull, dragkedja,
Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt  nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner, vilka kan orsaka trötthet och huvudvärk.
Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.
Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.
Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Läs om tvättråd här

Reviews

Write a review

Barnsovsäck

Barnsovsäck

Barnsovsäck av merinoull

29 other products in the same category: