Kashmirull täcke

New product

Täcke av kashmirull

More details

19 Items

3 250,00 kr VAT incl.

Add to wishlist

More info

Ett ekologiskt ulltäcke av högkvalitativt fårull som är dubbelskiktat. Det ena skiktet
har ett vackert floristiskt tema i brun färg, det andra skiktet består av slät ull utan
mönster i vit färg. Kashmirull kännetecknas av extraordinär fluffighet och är synonymt med lyx och komfort samt är mycket mjukt och behagligt att beröra.
Kashmirullprodukters väldigt höga absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet är ytterligare en viktig aspekt vid valet av ullsängkläder.
Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sommartid, så man kan säga att den av sig själv reglerar sovtemperaturen.
Antireumatisk produkt.Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad
Kashmir ull innehåller höga nivåer av lanolin (ett fett som finns i ull) och som skyddar fibrer mot damm och smuts och samlar svett och därmed motverkar kvalsteransamling.
En avgörande faktor är ullets hälsosamma effekter, bl. a. elimineringen av den skadliga verkan av plusladdade joner (som negativt påverkar nervsystemet, sänker immunförsvaret, orsakar trötthet och huvudvärk), ullets "rehabiliteringsförmåga" vid reumatiska besvär. Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. 

Reviews

Write a review

Kashmirull täcke

Kashmirull täcke

Täcke av kashmirull

Accessories

13 other products in the same category: