Beställningar som inkommer senast 10 december levereras till jul!                       

Sovsäck av merinoull

New product

Mumiesovsäck av äkta merinoull 

More details

3 Items

979,00 kr VAT incl.

  • Beige

Add to wishlist

Data sheet

MaterialInsidan: merinoull tumbler, yttersidan nylon förstärkt med extra värmeisolering
StorlekLängd - ca 220, bredd - ca 75 cm
Viktca 2100 gram
Leveranstidupp till 10 arbetsdagar

More info

Vi rekommenderar vår nya produkt, sovsäck av typen "mumie".

Insidan består av Tumbler ull och yttersidan av nylon förstärkt med extra värmeisolering. Sovsäcken har ett blixtlås som skyddas med kardborreband för att undvika oönskad uppknäppning. En mjuk luva och optimal form hjälper till att snabbt uppnå värmekomfort. 
Den är perfekt för bivacker eller för personer som ofta reser långa sträckor, exempelvis chaufförer. Utmärkt även för sommarnätter i tält.
Storlek:
längd - ca 220 cm
bredd på bredaste stället - ca 75 cm.,

Sovsäcken är packad i ett skydd som gör att den upptar inte så mycket plats.
Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner, vilka kan orsaka trötthet och huvudvärk.
Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.
Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kyla och vidgar sig i värme vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.

Woolmarkcertifierad - en certifiering som garanterar högsta kvalite på naturliga ullprodukter, noggrant testade av The Woolmark Company.

OBS!

Pga stor åtgång från tillverkaren kan det hända att den färg som syns på bilden kan vara slutsåld. Det innebäratt vi då istället levererar en annan ljusare eller mörkare ton av samma färg.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Sovsäck av merinoull

Sovsäck av merinoull

Mumiesovsäck av äkta merinoull 

30 other products in the same category:

Download