Merino ulltäcke

New product

Råulltäcke , dubbellskiktat, estetiskt kantat med ett band

More details

25 Items

1 699,00 kr VAT incl.

Add to wishlist

Data sheet

Material Lammull 100 %
Färg beige
Värmenivå Året runt
Vikt ca 3400 gram - storlek 140 x 200 cm

More info

Ekologiskt råulltäcke , dubbellskiktat, estetiskt kantat med ett band

Ull av högsta kvalite från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull, vilket anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.

Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner, vilka orsakar trötthet och huvudvärk.

Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.

Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.

Denna produkt är godkänd av Polska registret för hälsosamma och biomedicinska Produkter.

Tillhör en kategori av medicinska produkter som används för rehabilitering och profylaktik vid bl.a. sviter efter stroke, osteoartros, infektioner i armar och ben, reumatiska besvär, cirkulationsrubbningar och andra immunförsvarsrelaterade problem.

Med produkten medföljer en produktbeskrivning med all information vad gäller tvättråd, förvaring, produktanvändning med mera..

Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. Våra stickade ullprodukter rekommenderas i profylaktiskt syfte och främjar bl.a. en riktigt hälsosam vila.

Dessutom främjar dessa produkter läkningsprocessen vid
- led- och ryggradsbesvär,
- reumatiska besvär
- neuropatisk smärta
- sviter efter skador
- njurbesvär
- termoregleringbesvär

Läs om tvättråd här

Reviews

Write a review

Merino ulltäcke

Merino ulltäcke

Råulltäcke , dubbellskiktat, estetiskt kantat med ett band

Accessories

12 other products in the same category: