Tumbler ulltäcke - Verona

New product

Underbart  vackert täcke av tumblerull,  ger intryck av ett tryckt mönster. Dubbellskiktat, överskiktet av blomstermönstrat tumblerull,  underskiktet av  ett slätt tumblerull.  

More details

20 Items

1 500,00 kr VAT incl.

Add to wishlist

Data sheet

Material 100 % lammull tumbler

More info

VERONA Underbart  vackert täcke av tumblerull,  ger intryck av ett tryckt mönster. Dubbellskiktat, överskiktet av blomstermönstrat tumblerull,  underskiktet av  ett slätt tumblerull.  
Tumblerull karakteriseras av en lammstrutktur.
Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt  nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner som orsakar trötthet och huvudvärk.
Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.
Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.
En antireumatisk produkt, Woolmark certifierad

Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. Våra stickade ullprodukter rekommenderas i profylaktiskt syfte och främjar bl.a. en riktigt hälsosam vila.

Dessutom främjar dessa produkter läkningsprocessen vid
- led- och ryggradsbesvär, 
- reumatiska besvär
- neuropatisk smärta
- sviter efter skador
- njurbesvär
- termoregleringbesvär

Reviews

Write a review

Tumbler ulltäcke - Verona

Tumbler ulltäcke - Verona

Underbart  vackert täcke av tumblerull,  ger intryck av ett tryckt mönster. Dubbellskiktat, överskiktet av blomstermönstrat tumblerull,  underskiktet av  ett slätt tumblerull.  

Accessories

12 other products in the same category: