Täcke av kashmirull

Nowy produkt

Kashmir ulltäcke, rombmönstrat

Więcej szczegółów

19 Przedmioty

3 250,00 kr brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Täcke av ekologiskt kashmirull, rombmönstrat, grått
Väldigt mjukt och fluffigt kashmirtäcke  i annorlunda grå färg.
Täcket består av två skikt, överskiktet är rombmönstrat och underskiktet består av behagligt ull utan mönster.

Kashmirull kännetecknas av extraordinär fluffighet och är synonymt med lyx och komfort samt är mycket mjukt och behagligt att beröra. 
Kashmirullprodukters väldigt höga absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet är ytterligare en viktig aspekt vid valet av ullsängkläder.
Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sommartid, så man kan säga att den av sig själv reglerar sovtemperaturen.
Antireumatisk produkt.Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad
Kashmir ull innehåller höga nivåer av lanolin (ett fett som finns i ull) och som skyddar fibrer mot damm och smuts och samlar svett och därmed motverkar kvalsteransamling.
En avgörande faktor är ullets hälsosamma effekter, bl. a. elimineringen av den skadliga verkan av plusladdade joner (som negativt påverkar nervsystemet, sänker immunförsvaret, orsakar trötthet och huvudvärk), ullets "rehabiliteringsförmåga" vid reumatiska besvär. Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv.

Opinie

Napisz opinię

Täcke av kashmirull

Täcke av kashmirull

Kashmir ulltäcke, rombmönstrat

30 innych produktów w tej samej kategorii: