Ullfilt - ullpläd

Nowy produkt

Ullfilt i naturlig merinoullfärg. 

Więcej szczegółów

7 Przedmioty

959,00 kr brutto

  • Naturliga ull färg

Dodaj do listy życzeń

Opis

Material 100 % europeisk merinoull
Ulltäthet 500 g/m2
Färg ecru

Więcej informacji

Mjuk ullfilt / ullpläd i naturlig merinoullfärg.

Väldigt behaglig ljus filt av ekologiskt europeisk merinoull. Passar perfekt för kyliga sommarkvällar när man vilar ute eller slappnar av på soffan under andra årstider. Fungerar utmärkt även som underlakan eller täcke då ullets egenskaper förbättrar sömnkvaliten.
Ullprodukter rekommenderas särskilt för människor med allergi mot fjäder och kvalster.

Merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.

Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.

Denna produkt är godkänd av Polska registret för hälsosamma och biomedicinska Produkter.

Tillhör en kategori av medicinska produkter som används för rehabilitering och profylaktik vid bl.a. sviter efter stroke, osteoartros, infektioner i armar och ben, reumatiska besvär, cirkulationsrubbningar och andra immunförsvarsrelaterade problem.

Med produkten medföljer en produktbeskrivning med all information vad gäller tvättråd, förvaring, produktanvändning med mera..

Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. Våra stickade ullprodukter rekommenderas i profylaktiskt syfte och främjar bl.a. en riktigt hälsosam vila.

Dessutom främjar dessa produkter läkningsprocessen vid
- led- och ryggradsbesvär, 
- reumatiska besvär
- neuropatisk smärta
- sviter efter skador
- njurbesvär
- termoregleringbesvär

Opinie

Oceń 
2018-01-25

Perfekt filt

Har haft filten ett tag nu. Den är mycket behaglig och klifri. Har senare även köpt filtar till dottern och sonen som har tyckt att tidigare täcken varit för varma eller kalla, men de har varit mycket nöjda med dessa.

Napisz swoją opinię!

Napisz opinię

Ullfilt - ullpläd

Ullfilt - ullpläd

Ullfilt i naturlig merinoullfärg. 

10 innych produktów w tej samej kategorii: