Täcke av kashmirull Zobacz większe

Täcke av kashmirull

Nowy produkt

Sommartäcke av kashmirull

Więcej szczegółów

15 Przedmioty

1 750,00 kr brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Exklusivt kashmirulltäcke med ett blommigt bomullskikt. Det ekologiska ulltäcket är tillverkat av högkvalitativt fårull och är vackert kantat med ett band.

Kashmirull kännetecknas av extraordinär fluffighet och är synonymt med lyx och komfort samt är mycket mjukt och behagligt att beröra. 

Kashmirullprodukters väldigt höga absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet är ytterligare en viktig aspekt vid valet av ullsängkläder.
Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sommartid, så man kan säga att den av sig själv reglerar sovtemperaturen.
Antireumatisk produkt.Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad
Kashmirull innehåller höga nivåer av lanolin (ett fett som finns i ull) och som skyddar fibrer mot damm och smuts och samlar svett och därmed motverkar kvalsteransamling.
En avgörande faktor är ullets hälsosamma effekter, bl. a. elimineringen av den skadliga verkan av plusladdade joner (som negativt påverkar nervsystemet, sänker immunförsvaret, orsakar trötthet och huvudvärk), ullets "rehabiliteringsförmåga" vid reumatiska besvär. Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv.

Opinie

Napisz opinię

Täcke av kashmirull

Täcke av kashmirull

Sommartäcke av kashmirull

16 innych produktów w tej samej kategorii: