Merino ullkudde - President mönster

Nowy produkt

Lammull kudde med president mönster

Więcej szczegółów

24 Przedmioty

320,00 kr brutto

  • President mönster

Dodaj do listy życzeń

Opis

Material Örngott - 100 % merinoull, Kuddfodralet - len, Fyllning - silikonfiber

Więcej informacji

En kudde av merinoull, elegant kantad med ett band 
Över- och underytan av kuddfodralet består av len, mjuk ull i dess naturliga färg utan mönster. Fyllnaden består av 100% spiralformad silikonfiber.

Ekologiska merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.

Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.
Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner som orsakar trötthet och huvudvärk

Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. Våra stickade ullprodukter rekommenderas i profylaktiskt syfte och främjar bl.a. en riktigt hälsosam vila.

Opinie

Napisz opinię

Merino ullkudde - President mönster

Merino ullkudde - President mönster

Lammull kudde med president mönster

Produkty powiązane

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Pliki do pobrania