Merino ullkudde Zobacz większe

Merino ullkudde - Brun Ros

Nowy produkt

En kudde av merinoull med brun ros mönster 

Więcej szczegółów

23 Przedmioty

320,00 kr brutto

Dodaj do listy życzeń

Opis

Material Örngott - 100 % merinoull, Kuddfodralet - len, Fyllning - silikonfiber

Więcej informacji

En kudde av merinoull elegant kantad med ett band 
Över- och underytan av kuddfodralet består mjuk ull i dess naturliga färg med brun ros mönster.

Ekologiska merinoullprodukter kännetecknas av en väldigt hög absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet.

Ullet är väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen. Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader. Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sammartid.
Ull av högsta kvalite kommer från en fårras som kallas merino. Merino kallas merino-fårets fina och särskilt mjuka ull och anses som den yttersta kvalitetsstämpeln. Detta högvärdiga kvalitetsull är mycket elastiskt och kan spännas ut till fintrådigt garn. Ullet är samtidigt väldigt tätt och krusigt och passar bäst till varma, mjuka och tunna plagg. På grund av sina särskilda egenskaper är merinoull det bästa skyddet mot kylan. Det irriterar inte huden, utan masserar subtilt nervreceptorerna på kroppens hud. Minskar spänningar och reducerar smärta.
Eliminerar den skadliga verkan av plusladdade joner som orsakar trötthet och huvudvärk.

Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Denna produkt är särskilt lämplig för personer som lider av reumatism och de som medvetet väljer ett sunt och hälsosamt liv. Våra stickade ullprodukter rekommenderas i profylaktiskt syfte och främjar bl.a. en riktigt hälsosam vila.

Opinie

Napisz opinię

Merino ullkudde - Brun Ros

Merino ullkudde - Brun Ros

En kudde av merinoull med brun ros mönster 

Produkty powiązane

30 innych produktów w tej samej kategorii: