Ullmadrass

Nowy produkt

13 Przedmioty

2 500,00 kr brutto

Dodaj do listy życzeń

Opis

Material 100 % ull
Fyllning 3 skikt värmehållande fyllning, tjocklek ca: 4 cm
Färg beige

Więcej informacji

Madrass av ull
En avgörande faktor är ullets hälsosamma effekter, bl. a. elimineringen av den skadliga verkan av plusladdade joner (som negativt påverkar nervsystemet, sänker immunförsvaret, orsakar trötthet och huvudvärk), ullets "rehabiliteringsförmåga" vid reumatiska besvär, neuropatiska smärtor och sviter efter skador. Personer med ovannämnda besvär samt de som lider av termoregleringsbesvär uppskattar högt ullets kvalite!
Merinoullprodukters väldigt höga absorberingsförmåga (upp till 30% av sin egen massa) utan att ge känslan av fuktighet är ytterligare en viktig aspekt vid valet av ullsängkläder.
Ullfibret är oerhört känsligt för temperaturskillnader.
Det krymper i kylan och vidgar sig i värmen vilket gör att det värmer vintertid medan det svalkar behagligt under sommartid, så man kan säga att den av sig själv reglerar sovtemperaturen. Merinoull innehåller höga nivåer av lanolin (ett fett som finns i ull) och som skyddar fibrer mot damm och smuts och samlar svett och därmed motverkar kvalsteransamling. Rekommenderas därför för personer med allergi (med undantag för de som lider av ullallergi), astma och andningsbesvär.
Denna produkt är godkänd av polska registret för hälsosamma och biomedicinska produkter.
Tillhör en kategori av medicinska produkter som används för rehabilitering och profylaktik vid bl.a. sviter efter stroke, osteoartros, infektioner i armar och ben, reumatiska besvär, cirkulationsrubbningar och andra immunförsvarsrelaterade problem.
Med produkten medföljer en produktbeskrivning med all information vad gäller tvättråd, förvaring, produktanvändning med mera..
Se CERTIFIKATET, Woolmark certifierad

Opinie

Napisz opinię

Ullmadrass

Ullmadrass

Madrass av ull

Produkty powiązane

4 innych produktów w tej samej kategorii:

Pliki do pobrania